Últimes Notícies

Archive for de gener 2013

El Força Lleida Club Esportiu no ha pogut regalar un triomf al centenar d'aficionats lleidatans que s'han desplaçat al Palacio de los Deportes de Huesca. El conjunt de Joaquín Prado ha estat l'amo i senyor del matx en els primers compassos, però uns minuts nefastos al segon quart han donat vida als locals que han dut les regnes del marcador durant la segona meitat. Els punts de Sergi Pino i la perseverància de Pierre Oriola han quedat en no res, després d'una decisiva cistella de Lluís Costa a cinc segons del final.

Aficionats del Força Lleida al Palacio de los Deportes (Foto: Kike Casanovas)

El Força Lleida encaixa una dolorosa derrota a Huesca (74-73)

dissabte, 26 de gener del 2013
Posted by Marc Retamero Castelló
El Força Lleida Club Esportiu ha tombat el Planasa Navarra per un indiscutible 90-61. Els nois de Joaquín Prado han ofert un recital de joc als seus aficionats i no han tingut compassió d'un rival inoperant en ambdós costats de la pista. Dani Rodríguez i Sergi Pino han brillat en el conjunt local, mentre Ondrej Starosta ha estat massa sol a les files visitants.

Dani Rodríguez ha signat una actuació brillant (Foto: Laila Elka)

Cop d'autoritat d'un Força Lleida en línia ascendent (90-61)

dissabte, 19 de gener del 2013
Posted by Marc Retamero Castelló
Les jugadores d’Andreu Bou van decantar el partit amb un gran parcial al final del tercer quart. Les lleidatanes prenen aire i es situen setenes a la classificació de la Lliga Femenina 
Imatge d'un temps mort del conjunt lleidatà dirigit per Andreu Bou 
El Cadí ICG Software va començar ahir la segona volta de la competició guanyat al Gran Canaria 2014 per 78-67, en la dotzena jornada de la Lliga Femenina. El partit era molt important pels dos equips, que es troben a la part mitjana de la taula. Els dos primers quarts van ser molt igualtats i es va arribar al descans amb un resultat de 33-34. El tercer quart, però, les lleidatanes es van mostrar intractables als últims minuts i van obrir una distància que va ser definitiva per aconseguir la cinquena victòria de la temporada. Parham va ser la millor de les jugadores d’Andreu Bou amb 19 punts

El Cadí ICG Software es fa fort a casa (78-67)

dissabte, 12 de gener del 2013
Posted by Lleida Sports Web
El Força Lleida Club Esportiu ha caigut al Plantío de Burgos per un clar 81-62, davant el líder de la categoría que ja encadena deu triomfs consecutius. Els de Joaquín Prado, exceptuant ratxes d'anotació aïllades per part de Dani Rodríguez i Miquel Feliu, no han trobat l'encert necessari per poder plantar cara al millor equip de l'Adecco Oro. El partit, lleig i travat, ha estat marcat per l'excessiu protagonisme dels àrbitres que han provocat l'enuig d'ambdós tècnics. Greg Mangano ha debutat amb la samarreta lleidatana aportant sis punts i cinc rebots.

Sikma intenta desfer-se de Djim Bandoumel (Foto: CB Atapuerca)
El Força Lleida Club Esportiu ha aconseguit la segona victòria a domicili del curs (73-80) al pavelló de Riazor, feu del Leyma Natura Coruña. Els deixebles de Joaquín Prado, malgrat un inici dubitatiu, s'han mostrat netament superiors al conjunt gallec i han esgarrapat un triomf amb tots els mereixements. No poder comptar amb Greg Mangano, recent incorporació del club negre, per problemes amb el trànsfer no ha estat un impediment per tancar la primera volta amb una alegria. El talent de Dani Rodríguez, autor de 24 punts, ha estat la principal arma dels visitants.

Safata de Marcos Suka-Umu (Foto: Alberto Prado)

Merescuda victòria del Força Lleida a Riazor (73-80)

dissabte, 5 de gener del 2013
Posted by Marc Retamero Castelló

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //