Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dijous, 4 d’octubre de 2012

El director tècnic de l’RT, Jaume Planes, i el col·legiat lleidatà Xavier Gustà han intercanviat opinions amb els estudiants i han parlat sobre les diferents opcions que planteja l’arbitratge 
Imatge de la visita a l'IES Joan Oró (Foto: FCB)
La Representacio Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol ha iniciat una campanya de captació d’àrbitres en els diferents centres d’ensenyament secundari de la demarcació de Lleida. El director tècnic de l’RT, Jaume Planes, i el col·legiat lleidatà Xavier Gustà han visitat aquest dijous els alumnes de l’IES Joan Oró i l’IES Maria Rúbies per parlar de bàsquet i també de les diferents opcions que planteja l’arbitratge. 

En aquest sentit, Planes ha explicat als assistents que “cada setmana es juguen 135 partits a la demarcació de Lleida i tenim àrbitres que n’han de xiular 4 o 5. És evident que si no aconseguim ampliar la llista d’àrbitres haurem de fer un replantejament. Per això hem iniciat aquesta sèrie de visites per animar als joves a que almenys ho provin”. 

Al seu torn, Xavier Gustà ha explicat la seva experiència personal. “Jo vaig començar com a jugador, després vaig passar a entrenador i com que ni una cosa ni l’altra m’acabaven d’omplir vaig optar per intentar ser àrbitre i la veritat es que no hem queixo. Més enllà del tema econòmic, que evidentment és important, l’arbitratge t’obre un munt de possibilitats de conèixer gent, viatjar i viure el bàsquet d’una altra manera”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //