Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :dissabte, 29 de desembre del 2012

El Força Lleida Club Esportiu ja té el jugador que li mancava en el joc interior després de la sorprenent retirada d'Alex Thompson. El club lleidatà va comunicar ahir a la tarda que es tracta del nord-americà Greg Mangano, que jugarà al Barris Nord fins a final de temporada.

Mangano llença a cistella (Foto: Universitat de Yale)
Greg Mangano es un pivot de 23 anys, 2.08 metres d'alçada i 110 quilos de pes. Ocuparà fitxa d'extracomunitari, a l'igual que Thompson, un fet que malgrat la delicada economia del club no ha estat un obstacle per concretar el seu fitxatge.

La seva trajectòria universitària ha tingut lloc a la Universitat de Yale (NCAA), on ha estat el jugador més important les dues últimes temporades. El darrer curs, en la seva etapa sénior, va aconseguir uns registres de 18.2 punts, 9.6 rebots, 0.5 asistencies y 2.2 taps en 32 minuts per partit. Aquest estiu va incorporar-se a l'Antalya de la primera divisió turca per viure la seva primera experiència com a professional, però va ser tallat a principis d'octubre i actualment es trobava sense equip.

Mangano ha estat un jugador molt prometedor durant la seva època universitaria i fins i tot ha arribat a ser internacional per Estats Units en els Jocs Universitaris que es van disputar a la Xina l'any 2011. El pivot destaca per poder jugar en les dues posicions interiors i pel seu poder rebotejador i taponador. Malgrat no ser un jugador explosiu, si és capaç d'adaptar-se al bàsquet espanyol pot ser un jugador important tant en atac com en defensa.

Està previst que arribi dilluns a Lleida per incorporar-se al seu nou equip. Si no hi ha cap contratemps d'última hora, Joaquín Prado el podrà tenir disponible per al primer partit de l'any a la pista del Leyma Natura Coruña.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //