Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 21 de setembre del 2012

El FIATC Joventut i el Cajasol de Sevilla, dos equips de la Lliga Endesa, han fet gaudir al públic present al pavelló de la localitat de l’Urgell
Imatge del partit entre els badalonins i el Cajasol (Foto: José Luis Garcia Surrallés)
El pavelló del Club Natació Tàrrega ha sigut l’escenari del gran partit de preparació que ha enfrontat al Fiatc Joventut i el Cajasol, dos conjunts de la màxima categoria del bàsquet nacional. El conjunt català ha començat amb molts errors, però amb una segona part molt bona ha estat molt a prop de capgirar el marcador i endur-se el partit.

En el primer quart, el conjunt badaloní, amb poc ritme i encert, s’ha vist superat pel Cajasol, que amb 4 triples s’ha disparat en el marcador (10-24). Les coses no han canviat en el segon quart. L’ansietat i la precipitació en el llançament han fet que la Penya marxés al descans 18 punts per sota (26-44).

A la represa, el conjunt català ha retallat distàncies amb un parcial de 15 a 2 quan perdia de 23 (30-53) i ha marxat a l’últim quart amb un marcador de 49 a 60. En els últims 10 minuts del partit, els catalans han seguit retallant punts i a falta de 20 segons l’electrònic reflectia un ajustat 74 a 78, resultat que ha sigut definitiu.

El proper partit dels catalans serà a la Lliga Catalana ACB contra el Manresa (21:15) al pavelló olímpic de Badalona.

Fitxa tècnica:

FIATC Joventut: Ehambe (15),Trías (3), Barrera (6), Suárez (-), Vives (5), Kuzmic (11), Savané (16), Gaffney (6), Oliver (4), Quezada (8).

Cajasol: Tepic (3), Triguero (8), Asbury (20), Burjanadze (-), Satoransky (9), Balbín (5), Sastre (5), Bogdanovic (21), Holland (9), Porzingis (-).