Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :diumenge, 3 de març del 2013

El Força Lleida Club Esportiu no ha pogut sumar un triomf en el seu desplaçament a Alacant, doncs ha caigut per un clar 92-71 amb el Lucentum. L'efectivitat del conjunt local en el tir exterior ha estat un factor insuperable pels deixebles de Joaquín Prado, que no han pogut capgirar a la segona meitat un marcador que al descans ja era molt advers. Taylor Coppenrath, amb 28 punts de valoració, ha estat el millor de l'encontre i un autèntic malson pels lleidatans.

Falta, assenyalada antiesportiva, de Feliu sobre Coppenrath (Foto: Jose Fco. Martínez)
El veterà Jesús Fernández obria el partit amb un triple a la primera possessió i demostrava que estava disposat a amargar el vermut als visitants. Pierre Oriola responia amb quatre punts consecutius (3-4), però cinc punts més de Fernández donaven el comandament de l'electrònic als alacantins (10-6). Un triple de Dani Rodríguez i la segona falta personal d'Albert Sàbat eren motius per a l'esperança del Força Lleida, però l'entrada a la pista de Pedro Rivero, que reapareixia després d'una lesió, era tot un revulsiu pel Lucentum. Els punts de l'experimentat base propiciaven el primer temps mort de Prado (18-11), que no podia fer res per evitar que el seu equip arribés al final del primer assalt per darrera al marcador (20-13).

Un triple de Romà Bàs, tot un canoner des del perímetre, i un altre de Pedro Rivero consolidaven una renta de deu punts favorable als locals. Responia Dani Rodríguez, el més entonat dels de negre, amb un 2+1 que donava pas a un recital triplista d'ambdós equips. Eren els de casa, no obstant, els que sortien més ben parats d'aquest duel des del 6.75. Després de quatre triples del Lucentum en quatre atacs consecutius, Prado no tenia altre remei que aturar el matx (42-28). Els homes de Rubén Perelló estaven passant per sobre d'un Força Lleida que veia com Àlex Llorca establia una nova màxima diferència amb un 2+1 (45-28). No es mouria més el resultat en el que restava de segon període.

A diferència de l'anterior desplaçament a Lugo, el conjunt lleidatà tornava dels vestidors amb una bona mentalitat i confiança en les seves possibilitats. Dos triples seguits de James Johnson i Dani Rodríguez en el primer minut del tercer quart reforçaven aquestes possibilitats, tot i que els alacantins són un equip curtit en mil batalles i no es deixaven sorprendre. Sàbat per fora i Coppenrath per dins tornaven a allunyar el Força Lleida de la victòria (55-39), però aquest responia amb un triple de Feliu i una safata de Simeón que forçaven el temps mort de Perelló (55-44). Llavors, una antiesportiva de Miquel Feliu permetia al Lucentum recuperar la renta de 17 punts i tornava a complicar la situació als visitants. Per poc temps, ja que Llorca donava un cop de mà al Lleida amb una falta tècnica que contribuïa a que arribéssin amb vida al darrer període (66-53).

Un triple de Simeón situava el Força Lleida a vuit punts, però la rèplica d'Àlex Llorca provocava el temps mort de Joaquín Prado (70-58). Taylor Coppenrath era l'amo i senyor de la zona, clarament superior als seus defensors, i el Lucentum Alicante no patia per assegurar el triomf. I si hi podia haver algún moment de dubte amb el 78-68 que establia Sutina en un contraatac, Perelló s'encarregava d'esvair-lo amb un temps mort. La segona tècnica del partit, aquest cop assenyalada a Dani Rodríguez, llençava les opcions que li quedaven a un Lleida que es va acabar convertint en un convidat de luxe a la festa dels locals. Triples de Green i Sàbat, units als primers punts a LEB Or del canterà Álvaro Gómez, finiquitaven el matx amb el màxim avantatge dels d'Alacant en tot el partit (92-71). Massa càstig per un Força Lleida que, tot i ser netament inferior al seu rival, ha mostrat les seves credencials en una de les pistes més complicades de la competició. Els lleidatans són ara desens a la classificació i no poden fallar el pròxim divendres contra el KNET al Barris Nord si volen recuperar un dels llocs que donen dret a lluitar per l'ascens.

LUCENTUM ALICANTE: Huertas (2), Sàbat (14), Fernández (14), Green (10), Coppenrath (16) -cinc inicial- Kouril (0), Bàs (11), Llorca (9), Middleton (0), Rivero (8), Rejón (6), Gómez (2).

FORÇA LLEIDA: Johnson (10), Rodríguez (11), Oriola (7), Calegari (10), Feliu (7) -cinc inicial- Sutina (5), Bandoumel (4), Simeón (5), Pino (4), Mangano (8).

Parcials: 20-13, 25-15, 21-25, 26-18.  

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //