Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dissabte, 8 de desembre del 2012

Les jugadores d’Andreu Bau van fer un gran treball interior i van decantar el partit en un tercer quart magnífic. Les lleidatanes es situen vuitenes a la classificació 
Imatge d'un partit d'aquesta temporada del Cadí ICG Software (FCBQ)
El Cadí ICG Software va trencar ahir la mala ratxa de dos partits seguits perdent contra l’Obenesa de Navarra, en la novena jornada de la Lliga Femenina. Les navarreses van mostrar un bon nivell en els dos primers quarts, fins i tot van marxar per davant al descans (33-36), però el joc interior de les lleidatanes va desequilibrar la balança al tercer quart. Traoré va ser la millor de les jugadores d’Andreu Bou amb 24 punts. 

El primer quart va començar amb un parcial de 0-8 per a les navarreses que va obligar a l'entrenador local a parar el partit. El temps mort va fer reaccionar a les lleidatanes, que amb un parcial de 14-2, amb gran protagonisme de Traoré, es van posar per davant en l'electrònic del Palau d’Esports (14-10). Poc després, quatre tirs lliure seguits de Putnina va empatar el matx (16-16). Els errors ofensius es van succeir per tots dos equips i les locals van finalitzar el primer període un punt per sobre (19-18). 

Asurmendi, amb un triple, va inaugurar el marcador en el segon quart (19-21). A partir d'aquí, els errors de llançament i les pèrdues de pilota es van succeir fins a dos tirs lliures encertats de Traoré mancant 5:37 per arribar al descans (21-21). La jugadora visitant Argüello va respondre amb dos triples consecutius i Revolto va posar sis a dalt a les navarreses (23-29). No obstant això, el Cadí va saber reaccionar i Cristina García va igualar el partit des de la línia de tir lliure (33-33). En l'últim instant d'aquest segon assalt, Putnina va convertir un triple per deixar el lluminós al descans en un 33-36. 

El partit es va reprendre amb un parcial de 0-5 a favor de les navarreses, amb un triple de Usurmendi i una cistella de Putnina, que van posar la màxima renda per a les visitants (33-41). Un temps mort del tècnic local, Andreu Bou, va reactivar a les seves que van aprofitar el seu joc interior per endossar un parcial de 12-0 a l’Obenasa (45-41). Poc després, quatre pilotes seguides perdudes per les navarreses i un parcial de 9-0 del Cadí, amb gran aportació de Covington i Traoré, va posar a les locals 11 a dalt (55-44). La sangria de les lleidatanes va continuar i una antiesportiva a Revolto va empitjorar el tercer quart, que va finalitzar amb un clar 60-48. 

En l'últim període, les lleidatanes van administrar el marcador amb alguna dificultat i el Obenasa va creure en la victòria gràcies a l'aportació de Putnina, que va forçar uns últims minuts igualats. Finalment, les d’Andreu Bou van guanyar per 71-66. 

Amb aquesta victòria, les lleidatanes es situen vuitenes a la classificació amb tres victòries i cinc derrotes. El pròxim partit del Cadí serà divendres 14 de desembre a les 20:30 a Burgos. 

Fitxa Técnica: 

CADÍ ICG-SOFTWARE (71): Bartonova, García (4), Traoré (24), Covington (10), De Kleijn -cinc inicial- Bahí (3), Parham (19), Pérez (6), Balart y Orabcova (5). 

UNB OBENASA (66): Asurmendi (12), Argüello (10), Putnina (24), Revuelto (10), Laura Herrera (10) -cinc inicial- Sotiriou, Gómez y Naiara Diez. 

PARCIALS: 19-18 / 14-18 / 27-12 / 11-18. 

ÀRBITRES: Mariano Martín Palomo Cañas y Víctor Mas Cagide. 

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Femenina disputat al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell amb 450 espectadors.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //