Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :divendres, 14 de desembre del 2012

El Força Lleida Club Esportiu buscarà aquesta nit (21:00h) al Barris Nord certificar la millora en el joc que l'ha dut a encadenar dos victòries seguides i estrenar-se en condició de visitant. Davant tindrà un Club Ourense Baloncesto també a l'alça i que no serà un rival gens senzill, malgrat la darrera posició que ocupa a la classificació.

El Melilla Baloncesto va ser la darrera víctima del Barris Nord (Foto: Laila Elka)
Els deixebles de Joaquín Prado han patit problemes físics durant la setmana, però s'espera que la plantilla al complet pugui participar en el partit. Els interiors Alex Thompson, Dominic Calegari i Djim Bandoumel no han pogut realitzar totes les sessions d'entrenament setmanals, però les seves respectives molèsties no preocupen tant com els problemes de Dani Rodríguez al quadríceps de la cama esquerra. El base va rebre un cop en el darrer partit disputat al Palau Blaugrana, que l'obligà a retirar-se d'aquell matx i el farà ser dubte fins a última hora per rebre als gallecs.

El conjunt visitant, entrenat pel cordovès Rafa Sanz, també té diversos tocats però es preveu que juguin tots degut a la importància de l'encontre. El que més preocupa és el nord-americà Nick Barbour, convalescent d'un esquinç al turmell. Precísament, aquest escorta és el màxim anotador de l'equip gallec i un dels millors tiradors de la competició. El veterà Julio González i els interiors Mateo Kedzo i Andy Ogide són les altres referències d'un Ourense que encara no ha assaborit cap triomf lluny del Pazo Paco Paz. No obstant, en els seus darrers desplaçaments, a Lugo i Melilla, tan sols va perdre per un punt i oferint una gran imatge. Es tracta d'un equip que ha millorat molt respecte al que va iniciar la temporada amb sis derrotes consecutives i, de ben segur, posarà en dificultats a un Força Lleida que necessitarà imposar el seu estil de joc i rebre l'empenta del públic que assisteixi al Barris Nord.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //