Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dijous, 4 d’octubre del 2012

L’àrea esportiva del club ja esta sondejant el mercat i començarà a avaluar les opcions que puguin sortir per cobrir la vacant que deixa la jugadora americana de l’equip 
Imatge de la jugadora americana (Foto: AE Sedis Bàsquet)
La jugadora Lady Comfort i l’A.E. Sedis Bàsquet han arribat a l’acord d'anular el contracte que unia a les dues parts per aquesta temporada, i així, Comfort, deixa de ser jugadora del primer equip femení de l’entitat.
L’àrea esportiva del club ja esta sondejant el mercat i començarà a avaluar les opcions que puguin sortir per cobrir la vacant que deixa la jugadora USA de l’equip. 

De moment, el que sí està clar és que per al partit d’aquest dissabte, que correspon a la Lliga Catalana i que es disputarà a La Seu d’Urgell a les 12,00h, davant de l’altre equip català de la Lliga Femenina, l’Uni Girona, el Cadí-ICG Software no presentarà cap novetat a la plantilla. 

El primer objectiu serà intentar tenir a la nova jugadora, sempre que les condicions del mercat així ho permetin, per al primer partit de la LF de la setmana vinent a Canàries.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //