Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dissabte, 6 d’octubre del 2012

L'Uni Girona s'ha proclamat per tercera vegada campió de la Lliga Catalana Femenina en superar al conjunt dirigit per Andreu Bou, que per segon any consecutiu es queden a les portes
Imatge de la final de la Lliga Femenina (Foto: FCBQ)
El Cadí ICG Software ha perdut aquest matí la final de la XXIV Lliga Catalana Femenina 2012. El conjunt de l’Urgell, tot i partir com a locals, no ha pogut superar a l’Uni Girona. El partit ha sigut molt igualat, però als instants decisius, l’equip dirigit per Anna Caula ha estat més intents i encertat i s’ha endut el campionat.

La final s’ha iniciat favorable a les amfitriones, el Cadí ICG Software, amb un parcial de 6-3. A partit d’aquí, les jugadores d’Anna Caula han reaccionat en part gràcies a l’encert de Jael Freixanet amb 7 punts i de Cierra Bravard amb 6. Arribant al final del primer període el marcador era de 10-21 a favor de les visitants.

En el segon quart, les de La Seu han retallat distàncies però les visitants s’han tornat a escapar de 9 punts a l’arribar als cinc minuts d’aquest quart (16-25). Les lleidatanes, precipitades en algunes accions, han propiciat que un efectiu Girona augmentés l’avantatge fins 13 punts. Al descans, el marcador reflectia un clar 21-34. Per part local, la millor de la primera part ha estat Cristina Garcia amb 8 punts.

A la represa, les jugadores dirigides per Andreu Bou, amb una bona aportació de Sabine Niedola i Katerina Bartonova, han reaccionat i han aconseguit retallar distàncies de mica en mica fins arribar a empatar el partit a 46 a un minut pel final del tercer període. Amb aquest empat a 46 s’ha arribat a l’últim quart.

En el darrer i definitiu període, el Cadí ICG Software ha aconseguit posar-se per davant en el marcador, però en un final d’infart i després de diferents canvis de líder, les jugadores de l’Uni Girona han aconseguit fer-se amb la seva tercera Lliga Catalana Femenina (59-61).

L’MVP del partit ha estat la jugadora de l’Uni Girona, Anna Carbó gràcies als seus 17 punts i 5 rebots. La millor per part del Cadí ICG Software ha estat Cristina Garcia amb 15 punts i 4 rebots.

Fitxa Tècnica:

CADÍ ICG SOFTWARE (59): Sabine Niedola (10), Katerine Bartonova (9), Georgina Bahi (2), Marles Balart (-), Marina Delgado (-), Cristina Garcia (15), Marlou de Keijn (5), Astou Traure (9), Tania Pérez (2), Andrea Oravcova (3), Claudia Guri (-) i Aja Parham (4).

UNI GIRONA (61): Alison Feaster (3), Toch Carr (8), Anna Carbó (17), Myrtge Beld (10), Noemí Jordana (5), Jacinta Monroe (6), Jael Freixanet (7), Eva Bou (-) i Cierra Bravard (6).

ÀRBITRE: Ferran Ruperez, Xavier Lanza.

PARCIALS: 10-21 / 11-13 / 25-12 i 13-15.