Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :divendres, 16 de novembre del 2012

El Força Lleida Club Esportiu rep aquesta nit (21:00) el Lucentum Alicante, una de les millors plantilles de la competició i clar favorit a l'ascens de categoría. Els de Joaquín Prado arriben a la cita en un clima força tèrbol, arran de la setmana convulsa que ha viscut el club. Intentaran, doncs, aclarir la boira que envolta el Barris Nord i fer que hi torni a sortir el sol.

Bandoumel haurà d'assumir un rol important per les baixes (Foto: Laila Elka)

La destitució d'Edu Torres com a director esportiu, unida als problemes de liquiditat que impediran a la plantilla cobrar amb regularitat fins al gener, ha desencadenat que en l'entorn del club no es parlés gairebé del dur compromís enfront els alacantins. Per aquest motiu, el capità de l'equip, Miquel Feliu, va demanar el màxim suport de l'afició a través del seu compte de Twitter. "Us necessitem més del què penseu. Sabem l'empenta que ens dóna el Barris Nord de les millors ocasions! No fallarem en esforç, ho prometo!", va assegurar.

No obstant, el que més preocupa a Joaquín Prado és la plaga de lesions que està afectant el vestidor. Els bases Jose Simeón i Dani Rodríguez podran participar al partit després que els contundents cops que van rebre a Cáceres quedéssin en un ensurt, tot i que el darrer gairebé no ha pogut entrenar amb normalitat durant la setmana. Més complicada és la situació dels interiors Dominic Calegari i Alex Thompson. Calegari, un dels principals referents ofensius de l'equip, és qui té més complicada la seva presència en el matx degut a una forta tendinitis rotuliana que l'ha mantingut els darrers dies apartat de les pistes. Thompson, per la seva part, segueix arrossegant les molèsties al turmell que l'han llastrat en les últimes setmanes i també és seriós dubte. No acaben aquí els problemes en el joc interior del conjunt negre ja que Pierre Oriola ha patit una severa gastroenteritis aquesta setmana i no estarà al 100%. Tot plegat, un gran handicap a l'hora d'enfrontar-se a un dels millors jocs interiors de la competició.

D'altra banda, el Lucentum Alicante arriba a la cita amb la moral pels núvols després d'encadenar tres triomfs consecutius, l'últim d'ells a la complicada pista del Breogán per 73-80. El canvi d'entrenador produït per la marxa de Josep Maria Berrocal a Ucraïna ha estat tot un revulsiu i els del Centro de Tecnificación encara no coneixen la derrota amb Rubén Perelló, fins aleshores segon entrenador, com a màxim responsable de la banqueta. Compten amb la millor parella de bases de la lliga (Pedro Rivero i Albert Sàbat), un joc exterior perillós amb canoners com Rafa Huertas, Romà Bàs o Shaun Green i una bateria d'interiors determinant. Hi destaca especialment el nord-americà Taylor Coppenrath, jugador més valorat de l'Adecco Oro fins al moment, però tampoc es poden perdre de vista veterans de la talla de Jesús Fernández o Darryl Middleton, l'"avi" del bàsquet espanyol amb 46 anys.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //