Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimecres, 17 d’octubre del 2012

La Pivot, que subteitueix a Lady Comfort, ja va ser jugadora del conjunt lleidatà la temporada 2009-2010 amb l’equip debutant en la Lliga Femenina sota la direcció d’Andreu Bou 
Imatge de la nova incorporació del Cadí ICG Software (Foto: A.E. sedis Bàsquet)
El Cadí ICG Software va trobar ahir a la jugadora que ha de reforçar el joc interior de l’equip després de la baixa de Lady Comfort. La pivot Jazz Covington, de 27 anys i 1,85 d’alçada, ha estat la millor opció que el mercat ha presentat a l’àrea esportiva del Sedis Bàsquet per reforçar el joc interior dl primer equip femení. 

La nova incorporació presenta una bona fortalesa física per dominar el rebot i rapidesa de moviments per jugar u contra u tant d’esquena com de cara. A més, la pivot té un bon llançament de mitja i llarga distancia. Covington s’incorporarà a l’equip el dia 30 d’octubre ja que es troba a l’Àfrica participant en la Copa Àfrica de clubs, competició que finalitza el dia 28 d’octubre. 

Jazz Covington ja va estar la temporada 2009-2010 amb l’equip lleidatà quan aquest debutava en la Lliga Femenina sota la direcció d’Andreu Bou. Covington va fe uns grans números (16 p.p.p., 7,2 r.p.p. i 19 de valoració), que li van valdre per jugar la potent lliga francesa la temporada següent, en concret a l’Union Hainaut on va realitzar una excel·lent campanya amb 14 p.p.p. i 5 r.p.p.m. El curs anterior la pivot va jugar en el desaparegut Mann Filter de Saragossa en la LF amb uns promitjos de 10,5 p.p.p., 6 r.p.p. i 10,4 de valoració.

La jugadora americana no s’incorporarà fins el dia 30 d’octubre i per tant no estarà present en l’equip del Cadí ICG Software en el partit d’aquest cap de setmana contra el debutant Bembibre de Lleó al Palau d’Esports de La Seu. No serà fins al següent comprimís a casa quan Andreu Bou pugui utilitzar a la jugadora.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //