Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dissabte, 13 d’octubre del 2012

Les lleidatanes, tot i reaccionar d’un inici desastrós de partit, van acabar sumant la primera derrota de la temporada en l’estrena de la competició
Imatge de la plantilla del conjut lleidatà (Foto: A.E. Sedis Bàsquet)
El primer partit del Cadí ICG Software a la competició domèstica es va saldar amb derrota. El conjunt lleidatà, que viatjava amb confiança al Pavelló Poliesportiu de Paterna, a Las Palmas de Gran Canaria, va començar el partit d’una manera desastrosa. La renda que va agafar el conjunt local arrel d’aquest primer quart va ser definitiu per a la resta de l’enfrontament. Tot i reaccionar paulatinament, el conjunt dirigit per Andreu Bou va acabar llençant la tovallola en els darrers instants.

Amb un conjunt molt jove però descarat, les locals van començar el partit amb molta efectivitat. Per altra banda, les lleidatanes, encara en el hotel, es van topar amb l’agressivitat del Gran Canaria 2014 i van errar moltes passades i llançaments. Amb aquesta dinàmica, les locals van acabar el quart amb un espectacular 27 a 13 al seu favor.

Amb el toc d’atenció d’Andreu Bou a les seves, les lleidatanes van sortir al parquet amb una altra actitud en el segon quart. Astou Traoré i Cristina Garcia van començar a fer mal al Gran Canaria, que començava a tenir dubtes en atac. Amb la millora del Cadí ICG Software, que va guanyar el segon quart 10 a 18, es va arribar al descans amb el marcador de 37 a 31.

A la represa, els dos conjunts van entrar en una dinàmica negativa de llançaments. Els dos equips es van estancar, però el bon fer de Sabine Niedola va fer que el conjunt lleidatà s’atansés encara més al conjunt local (48-43)

Tot i entrar amb un marcador ajustat al darrer quart, la joventut de les locals no va ser un punt negatiu. Ndour i Blé van controlar els atacs del Gran Canaria i amb una gran defensa de tot el conjunt van aconseguir que les lleidatanes arribessin als instants finals de partit sense opcions (66-59).

La propera setmana, el Cadí ICG Software rebrà al Club Baloncesto Bembibre. El partit serà a partir de les 19:45h al Palau Municipal d’Esports.

GRAN CANARIA 2014 (66): Zenaida Pérez, Leticia Romero (15), Yurena Díaz (20), Victoria Viñé, Mª Concepción Mongomo, Bineta Ndoye, Vanessa Blé (12), Astou Ndour (10) i Eline Dillone (9).

CADÍ ICG SOFTWARE (59): Sabine Niedola (8), Katerina Bartonova (8), Georgina Bahi (2), Cristina Garcia (12), Marlou de Kleijn, Astou Traoré (16), Tania Pérez, Andrea Oravcoa (7) i Aja Parham (6).

ÀRBITRES: Miguel Garmendia i Fernando Martínez.

PARCIALS: 27-13 / 10-18 / 11-12 / 18-16.