Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :divendres, 19 d’octubre del 2012

El Força Lleida Club Esportiu buscarà aquesta nit (21:00) la primera victòria de la seva història a l'Adecco Oro. Els deixebles de Joaquín Prado reben la visita del LOBE Huesca amb l'objectiu de fer bona la dita que afirma que "a la tercera va la vençuda".

Dani Rodríguez, defensat per Marcelinho Huertas, és dubte per avui (Foto: FCBQ)

El base Dani Rodríguez és seriós dubte per aquest encontre ja que en la sessió preparatòria d'ahir al matí va patir un lleu esquinç en un turmell. Fins hores abans de l'inici del partit no es podrà confirmar ni desmentir la seva participació. Durant la setmana també ha acusat problemes físics l'escorta Juampi Sutina, tot i que en el seu cas s'espera que pugui jugar sense problemes.

D'altra banda, el conjunt aragonés arriba al Barris Nord necessitat de victòries ja que, a l'igual que els lleidatans, han sumat dues derrotes en dues jornades. L'equip que entrena el català Quim Costa ha perdut per lesió un dels pocs jugadors de la plantilla amb experiència en la competició, el seu base titular Eric Sánchez. No obstant, s'han mogut molt ràpid i ja han signat un nou director de joc que cobrirà durant un mes l'absència de l'andalús. Es tracta d'Adrián Fuentes, que la passada temporada va ascendir a la màxima categoría amb l'Iberostar Canarias i actualment es trobava sense equip. S'espera que pugui debutar amb el seu nou equip al pavelló lleidatà.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //