Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dijous, 11 d’octubre del 2012

El Força Lleida i la Unitat de Medicina d'Esport de l'Hospital Montserrat han signat un acord que comportarà una sèrie de col·laboracions entre les dues entitats per la realització d'estudis biomecànics. 
Signatura del conveni (Foto: Força Lleida)

Anna Guiró, gerent de l’Hospital Montserrat, el Dr. Xavier Peirau, responsable de la UME de l’Hospital i Francesc Perarnau, gerent del Força Lleida han signat un conveni de col·laboració per tota la temporada 2012 – 2013 que comportarà que cada integrant de la plantilla del primer equip del Força Lleida hagi de realitzar-se un estudi biomecànic de la marxa. 

L’objectiu dels estudis és el d’impulsar accions conjuntes de promoció de la salut esportiva i la prevenció de lesions. A partir d’ara, els jugadors del Força Lleida podran revisar la seva marxa, carrera o postura mitjançant aquests estudis i, per tant, podran saber si existeix alguna alteració en el seu cos, aspecte que ajudarà a prevenir lesions. 


Els estudis seran supervisats per un grup d’experts col·laboradors en l’àmbit de la traumatologia, recuperació, rehabilitació, readaptació esportiva, activació muscular, preparació física, psicologia esportiva... 

Així doncs, els jugadors del Força Lleida tindran el seu estat físic sota control i la UME, per la seva part, podrà gaudir d’una oferta més al conjunt dels seus serveis i, d’aquesta manera, podrà oferir assistència a totes aquelles persones que consideren l’exercici físic com un element important en la seva qualitat de vida.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //