Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :divendres, 12 d’octubre del 2012

El Força Lleida Club Esportiu viatja a la localitat navarresa de Pamplona, on aquest vespre (20:30h) intentarà aconseguir la primera victòria a l'Adecco Oro de la seva història. El rival, Planasa Navarra, també va perdre en la primera jornada i arriba necessitat a l'estrena davant del seu públic.

Imatge de l'Anaitasuna, el poliesportiu on jugarà avui el Força Lleida

Els nois de Joaquín Prado es desplacen a terres navarreses després de dinar per tal d'estalviar costos. L'entrenament previ al partit, doncs, l'han realitzat aquest matí a Lleida. El Planasa Navarra, que l'any passat va caure en els seus dos enfrontaments amb el Lleida Basquetbol, no serà un adversari gens fàcil tot i que ha renovat bastant una plantilla que la temporada passada va finalitzar la lliga regular en tercera posició. El base Iñaki Sanz, l'aler Iñaki Narros i el pivot txec Ondrej Starosta, tots tres supervivents de l'equip del curs passat, són els principals perills del conjunt que dirigeix Ángel Jareño.

D'altra banda, el Força Lleida segueix signant acords de col.laboració amb diverses empreses de la demarcació. Aquesta setmana ha resultat molt productiva en aquest sentit i s'ha arribat a un conveni amb Pau Simarro Advocats, Calçats Nekane, Hospital Montserrat, Wala, Prats Advocats, Opel Lleidamòbil o Kzalo.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //