Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :divendres, 2 de novembre del 2012

El Força Lleida Club Esportiu rep aquesta nit (21:00) al Barris Nord un dels equips més potents de l'Adecco Oro, el Breogán de Lugo. Els deixebles de Joaquín Prado intentaran esborrar les males sensacions que van deixar en la seva darrera derrota a la pista del Palencia Baloncesto. Són conscients de les dificultats que plantejarà el conjunt gallec i, per això, demanen l'ajuda del públic lleidatà.

"Ganxo" de Pierre Oriola en el darrer partit disputat al Barris Nord (Foto: L. Alfaro)


Els lleidatans arriben a la cita amb tots els efectius, tot i el lleu esquinç que va patir el pivot Alex Thompson en un dels entrenaments setmanals. Prado reconeixia en la prèvia no estar gaire preocupat per les dificultats que el seu equip atravessa en els partits, doncs "estan treballant molt bé i progressen poc a poc". Les derrotes inicials "entren dins de la normalitat en un equip tremendament jove, amb sis jugadors que debuten en la lliga i tres d'ells que fins i tot s'estrenen en el bàsquet europeu."

El C.B. Breogán que dirigeix Pepe Rodríguez és un dels favorits a l'ascens ja que ha format una plantilla molt competitiva amb la intenció de lluitar per donar un salt de categoria que se'ls ha resistit els últims anys. Acumulen tres victòries i fins al moment només han cedit a Andorra. El Força Lleida haurà de vigilar amb atenció jugadors exteriors com Sean Ogirri, Anthony Winchester o Gintaras Leonavicius que posseeixen una gran capacitat anotadora. No s'acaben aquí els perills del conjunt de Lugo, doncs també disposen d'un joc interior temible amb quatre jugadors contrastadíssims en la competició com Roeland Schaftenaar, Michel Diouf, Alejandro Navajas i Manu Gómez. L'àrbitre principal del matx serà el català Alberto Sánchez Ardid, de no gaire bon record pels afeccionats lleidatans.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //