Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :dimecres, 14 de novembre del 2012

La junta directiva del Força Lleida Club Esportiu ha expressat als mitjans de comunicació els motius de la destitució d'Edu Torres en el seu càrrec de director esportiu. El president de l'entitat, Félix González, ha justificat com a principal raó que el de Sants s'havia "allunyat de la filosofia que es va pactar a l'estiu". "El rigor i la transparència són fonamentals per tots els socis que formen l'entitat, i la manera d'interpretar-ho de Torres i la de la resta de persones de la junta no era la mateixa", ha afegit.

Directius del Força Lleida en la roda de premsa d'ahir (Foto: Força Lleida)

La notícia de l'acomiadament d'Edu Torres va esclatar ahir com la pòlvora per les xarxes socials i la preocupació es va desfermar entre l'afició lleidatana, que veia com el principal ideòleg del projecte era expulsat de la nau. La difícil situació econòmica que atravessa el club, que amb tan sols dos mesos de competició ja arrossega deutes amb federació, tècnics i jugadors, provocava encara més dubtes sobre el futur del Força Lleida. González s'ha encarregat de dissipar-los a l'afirmar que "a partir d'inicis del 2013 esperem estar en disposició de preparar la propera temporada. Volem un projecte que sigui sostenible i duri molts anys". S'espera, doncs, que a partir de gener arribin noves fonts de finançament que permetin mantenir la plantilla del primer equip al dia de pagaments. "Les institucions no poden aportar les seves ajudes fins al pressupost del 2013 ja que treballen per anys naturals i no per temporades".

Edu Torres ha estat rellevat de les seves funcions professionals però "continua formant part del grup de 13 socis que formen la junta directiva", ha assegurat el president del Força Lleida. González ha comentat que han considerat oportú suprimir el càrrec de director esportiu i ha deixat en Joaquín Prado, entrenador del primer equip, tota la responsabilitat en la vessant tècnica. El d'Oviedo, per tant, absorvirà les funcions de coordinació de la base.

Pel que fa l'àmbit estrictament esportiu, Alex Thompson i Dominic Calegari són dubtes molt seriosos pel complicat partit de divendres contra el Lucentum Alicante. Thompson arrossega problemes en un turmell i no tornarà a la feina, en el millor dels casos, fins dijous, data en què s'obtindrà el diagnòstic de les proves a que s'ha sotmès. Més greu sembla l'estat de Calegari, que s'ha traslladat a Barcelona per tractar-se una tendinitis rotuliana que l'ha tingut al marge de l'equip en les darreres sessions. En canvi, les lesions dels dos bases a Cáceres afortunadament han quedat en ensurts i ambdós ja s'entrenen sense cap mena de problema.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //