Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :divendres, 21 de desembre del 2012

El Força Lleida Club Esportiu espera aquesta nit (21h) la visita de l'inesperat líder de la lliga, el River Andorra. El duel serà el darrer de l'any 2012 per als nois de Joaquín Prado i, al mateix temps, l'últim que disputarà el pivot Alex Thompson amb el conjunt de negre. El nord-americà deixa el bàsquet professional durant un període indefinit per tal de tractar-se les molèsties als turmells que li han impedit jugar amb comoditat en les darreres jornades.

Thompson jugarà avui el seu últim partit a Lleida (Foto: Laila Elka)
El club del Barris Nord va comunicar ahir a la tarda la decisió voluntària del jugador d'abandonar la disciplina del Força Lleida. Thompson ha escrit una carta a l'afició, explicant els motius de la seva marxa i agraint a tots els estaments del club el suport rebut durant la seva estada a la capital del Segrià. "He decidit prioritzar la salut i millorar el meu estat físic i per això necessito parar de jugar i deixar que el meu cos es recuperi." "Vull donar les gràcies per l'oportunitat de jugar aquí i als aficionats pel seu recolzament. El Barris Nord és un lloc especial per jugar", sentencia. Joaquín Prado haurà de rastrejar, a partir d'ara, el mercat per trobar-li un substitut. 

El pivot d'Iowa, que atresora una mitjana de 6.5 punts, 6.1 rebots i 8.6 de valoració en 21 minuts per encontre, encara jugarà el derbi lleidatà d'avui enfront l'equip del Principat i podrà acomiadar-se dels afeccionats. L'equip que entrena Joan Peñarroya és líder en solitari, amb tan sols una derrota al seu caseller, i arriba a Lleida amb la moral pels núvols després d'apallissar el Barça Regal "B" i classificar-se matemàticament per a la Copa del Príncipe. Jugadors com Marc Blanch, Dani Pérez o Dmitry Flis, els dos darrers amb passat al Barris Nord, estan oferint la seva millor versió i a còpia d'ofici i joc col.lectiu els andorrans estan signant una temporada que no haurien imaginat ni els més optimistes. Els deixebles de Prado, no obstant, també estan en el seu moment més òptim després d'encadenar tres triomfs consecutius i volen allargar la bona dinàmica.

El club ha preparat diverses iniciatives per intentar que el Barris Nord llueixi com en les grans ocasions. Sota l'eslògan "la fi del món al Barris Nord" s'ha fixat un preu especial de només 5 euros per a l'encontre. La presentació dels equips de base del club, la presència del Pitxo de Cucalòcum i del Pare Noel o una torronada gentilesa de Roig d'Agramunt són ingredients més que suficients per a que el pavelló lleidatà registri la millor entrada de la temporada.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //