Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :dissabte, 15 de desembre del 2012

El Força Lleida Club Esportiu ha superat el Club Ourense Baloncesto (79-64) sense massa dificultats i ha certificat la millora en el seu joc que ja va exhibir en les dues últimes setmanes. Els de Joaquín Prado han dominat de principi a fi i només la lògica relaxació en l'últim quart els ha impedit guanyar per una renda encara més àmplia. Simeón ha posat el ritme, Johnson l'espectacularitat i Oriola el treball. Els tres han assolit els 20 punts de valoració davant un Ourense que ha evidenciat el perquè de la seva condició de cuer.

Simeón penetra envoltat de rivals (Foto: Laila Elka)
El COB era el primer a colpejar gràcies a un triple de Movilla, però aquest 0-3 inicial seria el seu únic avantatge en tot el partit. Amb "ganxos" de Calegari i Oriola el Força Lleida es posava les piles i assumia el control del partit (4-3). Els deixebles de Rafa Sanz intentaven tallar amb faltes les ràpides transicions locals, un fet que propiciava un marcador baix i un joc encallat per part dels dos equips. Alley-oops finalitzats per Ogide i Barbour eren l'únic aspecte destacable del conjunt gallec, mentre el Lleida sumava gran part dels seus punts des del 4.60. Al final del primer assalt, 16-13.

El Força Lleida va sortir en tromba en el segon quart i va aconseguir un avantatge que va marcar la resta del matx. James Johnson convertia el seu primer triple en els primers compassos del període i poc després n'anotava un altre que donava vuit punts de renda al seu equip (23-15). Feliu es sumava a la festa del triple (26-17) i Johnson i Thompson encisaven la grada del Barris Nord amb hàbils cistelles al contraatac. En quatre minuts els locals havien endossat al seu adversari un parcial de 14-4, de manera que Rafa Sanz no tenia més remei que demanar un temps mort (30-17). Bons minuts del pivot Víctor Serrano donaven vida a l'Ourense i paraven la sagnia, éssent Joaquín Prado qui havia d'aturar el partit després d'un triple de Rai López (35-26). Tanmateix, la bona feina de Pierre Oriola sota els cèrcols consolidava una renda important per al seu equip en el temps de descans (39-26).

Semblava que l'Ourense podia reaccionar a l'inici del tercer quart gràcies als triples de Kedzo (41-29) i d'un Barbour llastrat per un esquinç de turmell (43-34). No seria així, doncs un gran Oriola mantenia a ratlla als interiors visitants. Miquel Feliu retornava al seu equip el màxim avantatge des de l'exterior i un 2+1 de Johnson l'incrementava fins a establir en el lluminós un contundent 53-34. Sota la batuta de Dani Rodríguez el Força Lleida assolia la vintena de punts de diferència (58-38) i encara havia d'arribar la millor acció de la nit. Va ser una espectacular cistella de James Johnson amb rectificat en l'aire i tir lliure addicional inclòs, que va tancar el tercer parcial amb un resultat global de 63-38.

El Força Lleida tenia la cinquena victòria de la temporada, tercera consecutiva, a la butxaca. Així doncs, es va relaxar i els de Rafa Sanz van posar tot el seu esforç en evitar ser humiliats. Liderats per Kedzo i Barbour, van endossar un parcial de 0-10 als lleidatans però una antiesportiva de Rai López, tan clara com absurda, va acabar amb les poques opcions que els podien quedar ja que Kedzo la va protestar i es va emportar una tècnica (70-50). A partir d'aquí, els gallecs van seguir maquillant mínimament les diferències davant un Lleida que va poder donar minuts als menys habituals mentre la seva afició celebrava la bona dinàmica en què es troben immersos. 79-64 i a pensar ja en el complicat duel de divendres vinent, també al Barris Nord, davant un River Andorra que ha certificat aquesta setmana la participació a la Copa Príncipe.

FORÇA LLEIDA: Simeón (7), Pino (6), Oriola (12), Calegari (4), Feliu (15) -cinc inicial- Rubín de Celis (0), Sutina (0), Johnson (18), Bandoumel (3), Rodríguez (12), Thompson (2), Vallés (0).

CLUB OURENSE BALONCESTO: Mena (2), Kedzo (14), González (6), Movilla (3), Ogide (4) -cinc inicial- López (7), Serrano (11), Múgica (0), Barbour (12), Sánchez (5).

Parcials: 16-13, 23-13, 24-12, 16-26.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //