Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :dissabte, 1 de desembre del 2012

El Cadí-ICG Software ha encaixat la cinquena derrota de la temporada a la Lliga Femenina (71-77) en un matx en què havia dut la batuta del joc des del principi. No obstant, el seu rival, l'Hondarribia-Irún no ha perdut la cara al partit i se l'ha acabat enduent en uns minuts finals molt dolents de les urgellenques. La gran actuació d'Astou Traoré no ha estat suficient per deixar el triomf a casa.

Sonia Reis, a la imatge amb la pilota, va fer molt mal al Sedis (Foto: FEB)
Després d'un inici igualat, les noies d'Andreu Bou no trigaven en obtenir les primeres rendes favorables. Covington i García es mostraven encertades i l'holandesa De Kleijn, amb un triple, forçava el primer temps mort de les visitants (13-4). Les basques responien amb un parcial de 0-6 i, aquest cop, era el tècnic local el que havia de sol.licitar un temps mort. Va ser efectiu, doncs les seves alumnes van tornar a assolir un avantatge important al lluminós gràcies a la solidesa de Traoré (22-11 al final del primer quart). Quatre punts consecutius de Cristina García donaven encara més confiança a un Cadí que assolia una nova màxima diferència, de catorze punts, amb una cistella de Traoré. No obstant, les d'Irún tornaven a entrar al matx amb un triple de Tania Quintero i arribaven amb vida al descans (41-30).

Les noies d'Anne Peña sortien més endollades a la represa i, aprofitant els errors del conjunt de La Seu, que acumulava nombroses pèrdues, es situaven a només dos punts (45-43) gràcies a l'eficàcia sota el cèrcol de Kehsler. Sonia Reis, ex del Cadí, remuntava l'encontre però les locals reaccionaven de manera fulminant (53-48). Un triple de Sandra Ygueravide tancava el tercer assalt (55-53) i donava pas a un període definitiu en què les visitants van ser superiors. Assolirien diverses rendes de tres punts que Orabcova, amb un triple, esborrava per fer aixecar el públic urgellenc dels seus seients (64-62). A menys de tres minuts de la conclusió, Ana Suárez aprofitava una errada infantil de les lleidatanes per tornar a donar el lideratge del lluminós a l'Hondarríbia. Poc després, un triplàs de la pròpia Suárez deixava glaçat el Palau d'Esports de La Seu (69-73) i enfonsava a un Cadí-ICG Software que no va saber reaccionar (71-77). Els nervis han passat factura.

CADÍ ICG-SOFTWARE: Bartonova (2), García (16), Traoré (22), Covington (12), Parham (2) -cinc inicial- Bahí (9), De Kleijn (3), Pérez (0), Orabcova (5).

HONDARRÍBIA-IRÚN: Suárez (5), Stevenson (12), Karcic (12), Kehsler (13), Ygueravide (13) -cinc inicial- Quintero (5), Reis (13), Nzeukou (0), Harris (2), Arroyo (2).

Parcials: 22-11, 19-19, 14-23, 16-24.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © BASQUET //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //